„Nový patch New Hades 2 zrychlil Melinoë a zjednodušil získávání surovin“

"Nový patch New Hades 2 zrychlil Melinoë a zjednodušil získávání surovin"

Nový patch pro Hades 2 zrychluje Melinoë a zjednodušuje získávání surovin

Někdy, když hra vstoupí do předběžného přístupu, zdá se, že konverzace je jednostranná. Naštěstí jsou časy, kdy hry projdou procesem správně, a Hades 2 se zdá být jedním z nich. První patch pro tuto hru právě vyšel a téměř všechno zahrnuté je zaměřeno na zpětnou vazbu komunity, což ukazuje, že stejně jako Frasier Crane, Supergiant Games poslouchá.

Patch zlepšuje hratelnost a reaguje na přání hráčů. Jedním z hlavních bodů aktualizace je zrychlení postavy Melinoë a zjednodušení získávání surovin. To by mělo hráčům zajistit plynulejší herní zážitek a ulehčit sbírání potřebných materiálů pro postup ve hře.

Pokud vás zajímá podrobnosti o tomto novém patchi pro Hades 2, můžete se dočíst více na online portálu PCGamesN. Kromě toho na stránce najdete i další užitečné informace o nejlepších roguelike hrách pro PC a o boons (pozitivní efekty) v Hades 2.

Pokud máte nějaké dotazy ohledně nového patche nebo chcete vědět více o bohové přítomní v Hades 2, podívejte se na článek s FAQ na konci článku. Tento update jistě potěší fanoušky hry a zdůrazňuje, že Supergiant Games naslouchá potřebám své komunity.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/hades-2/first-patch-launches