„Nejlepší hororová hra 2024 dostala zdarma spin-off, ale nikdo to nepostřehl“

"Nejlepší hororová hra 2024 dostala zdarma spin-off, ale nikdo to nepostřehl"

Nový hororový titul Still Wakes the Deep od vývojářů Dear Esther a Amnesia, společnosti The Chinese Room, nedávno vydal svůj vlastní teaser, který je k dispozici jako zdarma na platformě Steam. Tento teaser je inspirován populárním PT, neboli ‚Playable Teaser‘, který vytvořili Hideo Kojima, Guillermo del Toro a Konami pro zrušenou hru Silent Hill.

I přes to, že se jedná o zajímavou ukázku nadcházejícího psychologického thrilleru, zdá se, že jej jen málokdo zaregistroval. Teaser nabízí hráčům možnost nahlédnout do atmosféry a stylu hry Still Wakes the Deep, a také se seznámit s jejím hororovým prostředím.

Pro fanoušky hororových her je to skvělá příležitost vyzkoušet si tento nový titul od renomovaného vývojářského studia. Ačkoliv se jedná pouze o teaser, může poskytnout důležitý náhled na to, co lze od plné verze hry očekávat.

Pokud jste fanoušky hororových her, nebo jednoduše hledáte nový zážitek, určitě se podívejte na tuto zajímavou ukázku budoucího titulu Still Wakes the Deep. A pokud jste propásli tento spinoff, neváhejte si jej stáhnout a vyzkoušet. Může se jednat o skvělý způsob, jak si přiblížit hororové kořeny této nadcházející hry.

Pokud vás zaujalo více informací o tomto tématu, navštivte odkaz Promising 2024 horror game got a free spinoff and everyone missed it. Zde se dozvíte více o této zajímavé hře a možná i najdete další informace o jejím vývoji.

Zdroje:
Best horror games
Best survival games
Best RPG games

FAQ:
1. Jak se jmenuje nový hororový titul od The Chinese Room?
2. Jak se nazývá známý ‚Playable Teaser‘ od Hideo Kojima?
3. Kde lze stáhnout teaser pro hru Still Wakes the Deep zdarma?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/still-wakes-the-deep/free-steam-teaser