Manor Lords odhaluje dobré i špatné stránky Steam seznamů přání

Manor Lords odhaluje dobré i špatné stránky Steam seznamů přání

Manor Lords odhaluje dobré a špatné stránky seznamů přání na Steamu

Jak se stalo, že se hra Manor Lords stala tak úspěšnou? Není to žádná urážka směrem k vývojáři Gregovi ‚Slavic Magic‘ Styczeńovi říci, že existuje spousta středověkých her, spousta stavitelských her, spousta strategických her – spousta středověkých stavitelských strategických her. Stačí se podívat na Bellwright, který vyšel tři dny před Manorem Lords a má mnoho stejných konceptů. Exkluzivně pro PCGamesN hovoří Tim Bender, CEO vydavatele hry Manor Lords Hooded Horse, o tom, jak nejžádanější hra na Steamu vznikla a jak mohou čísla seznamu přání, bez ohledu na to, jak dramatická jsou, být matoucí.

Pokračování článku naleznete zde: [Manor Lords odhaluje dobré a špatné stránky seznamů přání na Steamu](https://www.pcgamesn.com/manor-lords/interview-hooded-horse-ceo)

Více od PCGAMESN: [Recenze Manor Lords ve verzi early access](https://www.pcgamesn.com/manor-lords/early-access-review), [Nejlepší strategické hry](https://www.pcgamesn.com/15-great-strategy-games-you-really-should-play-or-else), [Systémové požadavky hry Manor Lords](https://www.pcgamesn.com/manor-lords/system-requirements)

FAQ:
1. Jaké jsou klíčové prvky hry Manor Lords?
2. Kdy bude hra dostupná v plné verzi?
3. Jaký je rozdíl mezi hrou Manor Lords a konkurenčními tituly?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/manor-lords/interview-hooded-horse-ceo