Mod odstraňuje veškeré MMO mletí v Dragon Age Inquisition

Mod odstraňuje veškeré MMO mletí v Dragon Age Inquisition

Již skoro deset let uplynulo od vydání hry Dragon Age Inquisition a přesto fanoušci slavného herního franšízy od BioWare stále hrají tuto hru a sdílejí různé módy online. Tento fantasy RPG z pohledu třetí osoby okouzlil fanoušky během raných dnů éry konzol Xbox One a PlayStation 4. I když si hra v době vydání získala nadšené recenze, hráči nikdy nezahřáli ke všem herním prvkům třetího dílu série. Nyní se jeden modder ujal úkolu odstranit všechny zbytečné „tuky“, skrze které se hráči museli probírat, aby se dostali skvělým příběhem hry Inquisition.

Tento mod nejen odstraňuje veškeré MMO mletí, ale také zjednodušuje herní mechaniku a umožňuje hráčům snadněji a rychleji projít celým příběhem. Díky tomuto modu budou hráči moci více soustředit na samotný příběh a na neuvěřitelné dobrodružství, které s sebou Inquisition přináší.

Pokud jste fanoušky série Dragon Age nebo jednoduše milovníky RPG her, tento mod by mohl být pro vás tou správnou volbou. Samozřejmě, je třeba dodat, že instalace modifikací do hry může být spojena s určitými riziky, jako je potencionální porušení hratelnosti nebo dokonce selhání hry. Vždy je proto důležité být ostražitý a důkladně zvažovat, zda-li je pro vás tento mod vhodný.

Pokud se chcete dozvědět více o tomto zajímavém modu pro Dragon Age Inquisition, navštivte oficiální stránky PCGamesN a podívejte se na dobrodružství, které vám tento mod může nabídnout.

Čtěte dále: [Dragon Age Inquisition mod cuts out all of the MMO grinding](https://www.pcgamesn.com/dragon-age-inquisition-mod-cuts-out-all-of-the-mmo-grinding)

Další zajímavé články od PCGamesN: [The best RPG games](https://www.pcgamesn.com/15-best-rpgs-pc), [The best fantasy games](https://www.pcgamesn.com/best-fantasy-games-pc), [Dragon Age 4 release date](https://www.pcgamesn.com/dragon-age-4/dragon-age-4-release-date-characters-story)

FAQ:
1. Jaký je hlavní cíl modu pro Dragon Age Inquisition?
2. Jaký je největší benefit pro hráče používající tento mod?
3. Jaké jsou rizika spojená s instalací modifikací do hry?

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/dragon-age-inquisition-mod-cuts-out-all-of-the-mmo-grinding