Nový nepřítel v Elden Ring: Objevte tajemství říše stínů

Elden Ring: Shadow of the Erdtree představuje nového nepřítele, který už brzy otestuje schopnosti hráčů v oblasti magie a boje. Od chvíle, kdy byl vypuštěn trailer na tuto očekávanou hru, se informace o jejím obsahu uvolňovaly velmi zdrženlivě. Až do nedávna, kdy byl na akci X odhalen nepřítel neznámého jména. Tato mysteriózní postava představuje zásadní výzvu v novém prostředí, které bude součástí tohoto rozšíření.

Tvůrci hry komentují příchod tohoto protivníka slovy: „V říši stínů na tebe čekají děsiví nepřátelé nezměrné síly.“ Tento nepřítel zdá se skloubil rysy více monstrózních bytostí, s nimiž se hráči setkali v původní hře, a někteří fanoušci v něm vidí dokonce podobnost s Mohgem nebo Erdtree Guardians. Obzvláště jeho zlatá maska přitahuje pozornost a vede k široké škále spekulací o jeho pravé povaze a původu.

Podrobnosti o tom, jak se s tímto novým nepřítelem vypořádat, budou hráči muset pravděpodobně odhalit sami, a to nejdříve 20. června 2024, kdy hra Elden Ring: Shadow of the Erdtree dorazí na PC, PlayStation a Xbox. Není pochyb o tom, že střet s tímto protivníkem nebude jen tak ledajakou procházkou, ale skutečnou zkouškou všech dosavadních dovedností hráče.