Steam Deck: Valve dělá obrovskou chybu s Ghost of Tsushima

Steam Deck: Valve dělá obrovskou chybu s Ghost of Tsushima

Valve dělá obrovskou chybu s Ghost of Tsushima na Steam Deck

Ghost of Tsushima běží neuvěřitelně dobře na Steam Deck, ale k mému překvapení, Valve ji označilo jako Nepodporovanou. Výkonnost hry v handheld režimu je pravděpodobně nejlepší ze všech portů z PS5 doposud, tak proč by Valve nedal hře minimálně Hodnocení hratelná? No, je tu jedna drobná vada, která brání hře získat lepší hodnocení, a nemohu si pomoci, abych neměl pocit, že Valve dělá obrovskou chybu s tím, jak se s touto situací vypořádává.

Testoval jsem Ghost of Tsushima na Steam Deck OLED a výkon je fantastický. Přesně můžete vidět, jaké nastavení používám v našem průvodci kompatibilitou Steam Deck. Rozhodnutí Valvu označit hru jako Nepodporovanou je tedy zapřičiněno tím, že jeden herní režim nefunguje, protože potřebuje přístup k funkcím PlayStation sítě, což je momentálně možné pouze na zařízeních s Windows.

Pokračujte ve čtení Valve dělá obrovskou chybu s Ghost of Tsushima na Steam Deck

FAQ:
1. Proč Valve označilo Ghost of Tsushima na Steam Deck jako Nepodporovanou?
Valve udělil hře Ghost of Tsushima na Steam Deck hodnocení Nepodporovaná kvůli jednomu hernímu režimu, který nefunguje kvůli nedostupnosti funkcí PlayStation sítě na zařízeních s operačním systémem Windows.

2. Bude možné hrát Ghost of Tsushima na Steam Deck v budoucnu?
Pokud se podaří vyřešit problém s přístupem k PlayStation síti na Steam Deck, může Valve přehodnotit hodnocení hry a umožnit hráčům hrát Ghost of Tsushima na tomto zařízení.

3. Existuje nějaká alternativa pro hráče, kteří chtějí hrát Ghost of Tsushima na Steam Deck?
Pro hráče, kteří chtějí hrát Ghost of Tsushima na Steam Deck, zatím neexistuje žádná oficiální alternativa. Mohou však využít Windows zařízení k streamování hry nebo počkat na případné aktualizace od Valve.

Autor: PC GamesN

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/steam-deck/ghost-of-tsushima-rating-mistake