Získej sedm kultovních bojovek za méně než $3 za kus

Získej sedm kultovních bojovek za méně než $3 za kus

Nový Humble Bundle nabízí sedm ikonických bojovek za pouhých 20 dolarů (15,93 liber) nebo jen za 2,87 dolaru (2,28 liber) za kus. Pro fanoušky tohoto žánru je to skutečný poklad, protože obsahuje skvělou směsici starých i nových her, včetně Battletoads, River City Girls a **Double Dragon**.

Tento balíček je perfektní pro všechny, kteří rádi občas zabijí čas hraním klasických a moderních bojovek. Většina těchto titulů je považována za legendární a dodnes se těší oblibě mezi hráči po celém světě.

Jedna z nejvýraznějších her v tomto balíčku je **Double Dragon**, což je základní kámen žánru bojovek. Tato hra přinesla do herního světa revoluční bojový systém a nezapomenutelné postavy, které oslovily hráče po celá desetiletí.

Další zajímavou volbou je River City Girls, moderní interpretace klasického beat ‚em upu s nádhernou pixelartovou grafikou a skvělým soundtrackem.

Celkově je tento Humble Bundle skvělou příležitostí pro všechny fanoušky bojovek, kteří chtějí mít ve své sbírce ikonické tituly za skvělou cenu. Tato nabídka je limitovaná, takže neváhejte a zkuste si zahrát tyto kultovní hry ještě dnes!

Pokud máte nějaké dotazy ohledně tohoto Humble Bundle, můžete se podívat na oficiální stránku na **[pcgamesn.com/beat-em-ups-humble-bundle](https://www.pcgamesn.com/beat-em-ups-humble-bundle)** nebo nás kontaktovat prostřednictvím emailu na podporu@humblebundle.com.

Přejeme vám hodně zábavy s těmito skvělými tituly!

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/beat-em-ups-humble-bundle