Kingdom Hearts přichází na Steam v příštím měsíci

Kingdom Hearts přichází na Steam v příštím měsíci

Společnost Square Enix přichází s skvělou novinkou pro fanoušky série Kingdom Hearts. Od 13. června 2024 budou totiž některé díly The Dark Seeker Saga dostupné na populární herní platformě Steam. Hráči tak budou mít možnost zažít tuto epickou sérii na svých počítačích.

Kingdom Hearts je jedinečná série RPG her, která kombinuje světy Disneyho s postavami ze světa Final Fantasy. Hráči se tak dostávají do pestrobarevných světů plných dobrodružství, záhad a přátelství. Série je známá svým složitým příběhem a zajímavými postavami, které jsou milovány hráči po celém světě.

Na Steamu budou k dispozici následující díly série: Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue a Kingdom Hearts III. To znamená, že hráči budou mít možnost prožít celou cestu Sory, Donalda a Goofyho v jejich snaze zachránit světy před temnou hrozbou.

Pokud jste fanoušky série Kingdom Hearts nebo jste se o ní dosud nevyzkoušeli, určitě se máte na co těšit. Hry v této sérii nabízejí nezapomenutelný herní zážitek plný dobrodružství a emocí. A díky přidání na Steam se tato skvělá série stane dostupná pro ještě více hráčů po celém světě.

FAQ:
1. Jaké díly série Kingdom Hearts budou k dispozici na Steamu?
Na Steamu budou k dispozici díly Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue a Kingdom Hearts III.

2. Kdy budou hry dostupné na Steamu?
Hry budou k dispozici od 13. června 2024.

3. Pro koho jsou hry ze série Kingdom Hearts určeny?
Hry ze série Kingdom Hearts jsou určeny pro fanoušky RPG her, Disneyho i Final Fantasy, a pro všechny, kteří milují poutavé příběhy a skvělé herní zážitky.

Zdroj: https://cz.ign.com/kingdom-hearts-hd-i5-and-ii5-remix/18083/news/serie-kingdom-hearts-prichazi-pristi-mesic-do-sluzby-steam