Sleva 50 % na herní monitor s OLED technologií

Sleva 50 % na herní monitor s OLED technologií

Samsung právě nabízí akční cenu na svůj 34palcový herní monitor s technologií **OLED**. Původně za $1500 je tento monitor nyní k dostání za méně než $800, což je skvělá cena a téměř polovina původní ceny.

**Samsung** se chystá ovládnout trh s herními monitory na nejbližší období, s jeho QD-OLED panely, které jsou používány mnoha výrobci k vytváření nejlepších herních monitorů na planetě. Většina těchto monitorů se stále prodává za více než $1000, takže dostat ultrawide 34palcový model za méně než $800 je opravdu skvostný obchod.

Pokud se chcete dozvědět více o této akci, můžete pokračovat zde: [This OLED gaming monitor just dropped to half its original price](https://www.pcgamesn.com/samsung/g8-34-inch-oled-gaming-monitor-deal).

Pokud vás zajímají další recenze a články o technologii, můžete se podívat na [recenzi 1TB SSD disku Samsung 970 EVO](https://www.pcgamesn.com/samsung-970-evo-review-benchmarks) nebo na výběr [nejlepšího SSD pro hraní her](https://www.pcgamesn.com/best-ssd-for-gaming).

Ve článku je zdůrazněno mnoho klíčových slov, včetně **OLED**, **Samsung** a **gaming monitor**.

**FAQ:**
1. Jaká je velikost tohoto herního monitoru?
– Monitor má úhlopříčku 34 palců.
2. Jaká byla původní cena tohoto monitoru?
– Původně byl monitor prodáván za $1500.
3. Proč je tato cena označována jako „akční“?
– Cena se dramaticky snížila a nyní je tento monitor k dostání za méně než $800, což je výrazné snížení oproti původní ceně.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/samsung/g8-34-inch-oled-gaming-monitor-deal