Nové Rozšíření pro Elden Ring: Shadow of the Erdtree Přináší Svět Plný Stínů

Japonské studio FromSoftware dnes představilo příběhový trailer k očekávanému rozšíření Elden Ring s názvem Shadow of the Erdtree. Tento ambiciózní přídavek přinese hráčům možnost prozkoumat zcela nový příběh ze Země stínů. DLC bude k dispozici na PC (Steam) a konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S od 21. června.

Rozšíření nabídne nejen nové dungeony a nepřátele, ale také náročné bosse, které budou vyžadovat propracovanou taktiku a schopnosti. Hráči se mohou těšit na širokou škálu nových zbraní a dalšího vybavení, což slibuje ještě bohatší zážitek z hraní. Kromě toho byla oznámena i sběratelská edice, která zahrnuje exkluzivní předměty, jež určitě potěší fanoušky série.

Vzhledem k obsahu a kvalitě nového DLC byla cena stanovena na 40 eur, což odráží jeho rozsah a přidanou hodnotu pro hráče. Shadow of the Erdtree tak slibuje být nejen vzrušující přídavek k již úspěšné hře, ale i významné rozšíření světa Elden Ring, které posune hranice již tak působivého univerza.