Recenze Ghost of Tsushima PC – mistrovská třída v designu otevřeného světa

Recenze Ghost of Tsushima PC - mistrovská třída v designu otevřeného světa

Nově na PC: Ghost of Tsushima – mistrovská třída v open-world designu

Od doby, kdy společnost Sony otevřela dveře pro portování některých svých exkluzivních titulů na PC s hrou Days Gone v roce 2019, se staly určitým známým faktorem. Sice jsou tyto exkluzivity na PC již několik let staré, ale obvykle se jedná o krásné, pevně vytvořené open-world hry, které se drží osvědčených postupů. PC verze **Ghost of Tsushima**, krásné samurajské stealth-akční dobrodružství od studia Sucker Punch, pokračuje v této tradici. I když není zrovna revoluční, je to přesto jedno z nejlepších využití formátu open-world, které jsem kdy hrál, dokonale kombinující prvky, které se Assassin’s Creed snaží dostat správně od doby Origins.

Pokračujte ve čtení [recenze Ghost of Tsushima PC – mistrovská třída v open-world designu](https://www.pcgamesn.com/ghost-of-tsushima/review-pc)

Více od PCGAMESN: [Nejlepší RPG hry](https://www.pcgamesn.com/15-best-rpgs-pc), [Nejlepší stealth hry](https://www.pcgamesn.com/best-stealth-games-pc), [Nejlepší open-world hry](https://www.pcgamesn.com/best-open-world-games)

**FAQ:**
1. **Jaký je herní žánr hry Ghost of Tsushima?**
Ghost of Tsushima je samurajské stealth-akční dobrodružství s open-world designem.
2. **Kdo je vývojářem hry Ghost of Tsushima?**
Hru Ghost of Tsushima vyvinulo studio Sucker Punch.
3. **Pro kterou platformu byla Ghost of Tsushima původně vydána?**
Ghost of Tsushima byla původně exkluzivní hrou pro konzoli PlayStation.

Zdroj: https://www.pcgamesn.com/ghost-of-tsushima/review-pc