Nová éra Hunt: Showdown: Co přinese letní aktualizace?

Hunt: Showdown, populární PvPvE střílečka od Crytek, se 15. srpna dočká velké letní aktualizace, která otevře „zcela novou éru“ této hry. Ačkoli toto není nový díl série, aktualizace přináší zásadní proměny, které hru z roku 2019 značně přetvoří. Aktualizace přenese Hunt: Showdown na vylepšený CryEngine 5.11, což s sebou přináší řadu výhod, jako jsou lepší vizuální efekty, vyšší výkon a celkové zlepšení mnoha technických a vizuálních aspektů hry.

Jedním z nejvýraznějších přínosů aktualizace je uvedení první nové mapy a biomu po více než třech letech, přičemž Crytek zatím drží konkrétní podrobnosti pod pokličkou. S přechodem na CryEngine 5.11 také postupně skončí podpora starších konzolí PlayStation 4 a Xbox One, kde budou hráči motivováni k bezplatnému upgradu, aby si uchovali svůj pokrok ve hře.

Generální manažer David Fifield zdůraznil, že přestože zůstane jádro hratelnosti zachováno, nové změny mohou hru proměnit tak, že bude působit téměř jako zcela nová. V budoucnu se dá očekávat zlepšení uživatelského rozhraní, nábor lovců, a systém prestiže. Nezůstanou stranou ani technická vylepšení, jako zlepšení mechanismů oživování lovců, obnovování kusů zdraví a eliminace patových situací.

Další aktualizace se zaměří na matchmaking a stabilitu serverů, a snaží se také omezit podvádění a další nežádoucí chování, což by mělo pozitivně ovlivnit kvalitu zápasů. V srpnu, kdy tato aktualizace nabere na síle, se dočkáme důkladnějších informací o tom, jaké novinky a vylepšení Hunt: Showdown nabídne.