Ubisoft přináší revoluci do Rainbow Six Siege s novým předplatným

Společnost Ubisoft ohlásila velké změny pro svou populární hru Rainbow Six Siege. Nejnovější update nazvaný Operation New Blood zahajuje druhou sezónu devátého ročníku a přináší rozsáhlou předělávku hry. Hlavním tahákem je zavedení nového typu předplatného, které bude k dispozici od 11. června. Cena tohoto předplatného bude 10 dolarů měsíčně, nebo 80 dolarů za celý rok, což hráčům umožní přístup k množství exkluzivního obsahu.

Držitelé nového předplatného R6 budou mít několik výhod. Mezi nimi jsou časově omezený přístup k vybavení, animované legendární skiny, možnost přeskočit deset úrovní battle passu, balíček Bravo a nejen to, ale také sleva 10% v obchodě a 30% rychlejší postup v systému progrese.

Klíčovou novinkou update Operation New Blood je však kompletní předělávka operátora Recruit, který nyní nabízí dvě různé role: Striker a Sentry. Striker se zaměřuje na útočné taktiky s výběrem silných zbraní jako M4 a M249, zatímco Sentry bude mít na starosti obranu s výběrem zbraní jako Commando 9 a M870.

Další postavy, jako Solis a Finka, také prochází změnami ve svých schopnostech, což naznačuje Ubisofťův závazek k neustálé aktualizaci a vylepšování herního zážitku. Operation New Blood představuje pouze část širších úprav a novinek, které Ubisoft implementuje, aby udržel Rainbow Six Siege na špičce herního průmyslu.