Aktuální Rozdělení Vývojářských Týmů ve Společnosti CD Projekt

Společnost CD Projekt prozradila zásadní změny ve vývoji svých projektů během nedávného kvartálního hovoru s investory. Dle poskytnutých informací, Cyberpunk 2077 už neobdrží žádné další vývojářské podpory, jelikož na tomto titulu aktuálně nepracuje žádný vývojář. Celá pozornost se nyní přesouvá k novému titulu Project Polaris, kde na něm pracuje přesně 407 vývojářů.

V americkém Bostonu je zahájen vývoj pokračování Cyberpunku, který představuje nový impuls pro značku, přestože na projektu pracuje pouze 56 lidí. Tento počet naznačuje, že projekt je teprve na svém počátku. Paralelně se pracuje na Project Sirius, multiplayerové verzi Zaklínače, a připravuje se zcela nová hra označená jako Project Hadar.

Dalším významným projektem je remake prvního Zaklínače, který se vyvíjí ve studiu Fool’s Theory. Generální ředitel Michał Nowakowski zdůraznil, že práce na několika hrách najednou není pro CD Projekt novinkou, vzpomínaje na nedávný datadisk Phantom Liberty pro Cyberpunk 207í, jenž měl rozsah plnohodnotné hry.