Elden Ring: Shadow of the Erdtree se blíží! Nové záběry a dojmy slibují epické rozšíření

Elden Ring: Shadow of the Erdtree, dlouho očekávané rozšíření oceňované hry od FromSoftware, vychází 20. června. První a zároveň poslední DLC dorazí po více než dvou letech od vydání hlavní hry a slibuje rozsáhlý obsah, který uspokojí i ty nejnáročnější fanoušky.

Nové lokace, bossové a herní mechaniky

Hlavní devízou Shadow of the Erdtree jsou rozlehlé a detailní lokace, které rozšíří herní svět Elden Ringu o dosud neprobádané oblasti. Na hráče v nich čeká mnoho nových nepřátel a bossů, s nimiž se budou moci utkat pomocí nových zbraní a schopností. Samotný příběh hry se posune o krok dále a odhalí další tajemství Lands Between.

První záběry a dojmy slibují epické dobrodružství

Níže se můžete podívat na první delší záběry a dojmy ze hry, které pocházejí od vybraných novinářů, kteří si DLC mohli v předstihu vyzkoušet. Recenze naznačují, že Shadow of the Erdtree je důstojným zakončením příběhu Elden Ringu a zároveň skvělým doplňkem hry, který nabídne desítky hodin zábavy pro všechny fanoušky.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree vychází 20. června na PC (Steam) a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.