Kingdom Come: Deliverance II: Očekávání a Novinky ze Summer Game Festu

Na nedávném Summer Game Festu došlo k odhalení novinek ze světa herního průmyslu, mezi kterými nechybělo ani dlouho očekávané pokračování Kingdom Come: Deliverance II. Vývojářské studio Warhorse potvrdilo, že hráči se mohou těšit na jejich nový titul ještě v průběhu tohoto roku.

Jedním z vrcholů konference bylo zveřejnění skoro dvouminutového traileru, který fanouškům nabídl náhled na pokračující příběhy hlavních protagonistů, Jindřicha a Jana Ptáčka. Trailer zobrazil několik klíčových momentů z jejich putování, včetně epických bojových scén, které zdůraznily některé novinky v arsenálu hrdinů, jako jsou kuše.

Nová hra slibuje bohatší zážitek nejen co se týče příběhu, ale také vylepšení v grafice a hratelnosti. Kingdom Come: Deliverance II bude dostupné na PC prostřednictvím platformy Steam a také na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S, což dává příznivcům různých platform možnost vychutnat si hru v její plné kráse.

S oznámením nového dílu, který byl teprve nedávno představen veřejnosti, se rozhořely diskuse a spekulace o tom, jaký příběh a dobrodružství tentokrát vývojáři pro hráče připravili. Příznivci série tak mají opět důvod k nadšení a očekávání dalšího kvalitního přídavku do světa Kingdom Come.