Harry Potter: Quidditch Champions oživuje fanoušky na konzolích a PC

Představte si vzrušení ze hry Quidditch, které znáte z knih o Harry Potterovi. Nyní si tuto dynamickou hru můžete zahrát v pohodlí vašeho obývacího pokoje díky novému titulu Harry Potter: Quidditch Champions. Tento multiplayerový videoherní titul byl nedávno představen na konferenci Summer Game Fest, kde zaujal nejen fanoušky kouzelnického světa, ale i milovníky akčních sportovních her.

Harry Potter: Quidditch Champions nabídne autentické zážitky z famfrpálu, včetně letu na koštěti a snahy o zachycení zlatonky. Hra vyjde 3. září a bude dostupná na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Cena základní verze bude stanovena na 30 eur.

Pro předplatitele služby PlayStation Plus je připravena zvláštní výhoda. Hra bude totiž již v den svého vydání k dispozici jako součást jejich předplatného. To představuje výjimečnou příležitost ihned se ponořit do světa famfrpálu bez dalších nákladů.

Harry Potter: Quiddich Champions přináší jedinečnou kombinaci akce, strategie a sportovní soutěživosti, která očekává každého fanouška kouzelnického světa. Je čas na koště!