Assassin’s Creed: Shadows – Nový Příspěvek v Oblíbené Herní Sérii

V rámci nedávného setkání Ubisoft Forward byly očekávaně představeny první záběry z hraní nadcházejícího dílu populární herní série Assassin’s Creed, tentokrát s názvem Assassin’s Creed: Shadows. Velké očekávání vyvolaly nejen první záběry, ale také doplňující informace, které se k nám dostávají z různých zdrojů.

Herní ředitel Simon Lemay-Comtois ve svém rozhovoru pro magazín VGC prozradil, že mapa hry bude velikostně srovnatelná s mapou z Assassin’s Creed: Origins. Tento titul z roku 2017 přenesl hráče do starověkého Egypta a setkal se s velkým uznáním. Na rozdíl od nedávných titulů, jako jsou Assassin’s Creed: Valhalla a Assassin’s Creed: Odyssey, které nabídly rozlehlejší světy, se Shadows zaměří spíše na kvalitu a detaily prostředí.

Kromě tradičního otevřeného světa se mohou hráči těšit na novinky jako střídání ročních období, proměnlivé počasí a režim dne a noci, které přidávají hře na realističnosti a zvyšují herní zážitek. Assassin’s Creed: Shadows má být vydán 12. listopadu a to jak na PC (přes Epic Game Store), tak na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S.