Nový Mezník v Sci-Fi Herním Žánru: Exodus Od Archetype Entertainment

Po dlouhé době nám herní průmysl přináší opravdu poutavé AAA sci-fi, které je šancí zaplnit mezery po ikonickém Mass Effect. Exodus, nový projekt studia Archetype Entertainment, naznačuje, že se můžeme těšit na neotřelé a úspěšné zážitky.

Herní svět Exodus se může pochlubit účastí významného akademického herce Matthewa McConaugheye, který videohru představil velkolepým trailerem na The Game Awards. Není to jen jeho první výskyt ve videohře, ale také příslib, že se bude jednat o unikátní zážitek.

Hra vzniká za spolupráce vývojářů z renomovaných studií jako BioWare, 343 a Naughty Dog a představuje sci-fi dobrodružství, které zkoumá možnosti dilatace času. Tento koncept umožňuje příběhu zabývat se významnými rozhodnutími, jejichž dopad může ovlivnit celé generace.

Exodus hráčům umožňuje prozkoumávat nové planety a rozhodovat o jejich osudu. Každá planeta představuje jedinečné výzvy; od vyprahlých pouští po prostředí plné smrtících toxinů. Trailer dále naznačuje, že každé rozhodnutí může mít hluboký dopad na budoucnost lidstva.