Star Wars: Bounty Hunter konečně na PC

Star Wars: Bounty Hunter, původně vydaná v roce 2002 pro PlayStation 2 a GameCube, se konečně dočká své verze pro PC. Aspyr Media dnes oznámila, že aktualizovaná verze hry vyjde 1. srpna.

Rok 2002 byl rokem Attack of the Clones, filmu, který udělal z Jango Fetta, otce Boby Fetta a „primárního klonu Velké armády Republiky“, instantní hvězdu Star Wars. Hra Star Wars: Bounty Hunter sleduje jeho dobrodružství v době před Attack of the Clones a vlastně nastavuje události, které vedly k použití jeho genetického materiálu pro vytvoření klonové armády.

Recenze z tehdejší doby, citované na Mobygames, hodnotí hru průměrně. Zdá se, že jde o solidní third-person shooter, jehož hlubší hodnota závisí převážně na tom, jak velkým fanouškem Star Wars jste. To se pravděpodobně nezměnilo, i když více než 20 let nostalgie může hráče nové verze učinit trochu shovívavějšími; pokud nic jiného, alespoň slibuje lepší vizuální zážitek díky „vizuálním vylepšením, zlepšeným texturám prostředí, novým dynamickým světelným efektům a nové funkci svítilny“, která osvětlí oblasti hry, které byly v původní verzi příliš tmavé.