MachineGames: Vývoj Indiana Jones a dalších projektů

Studio MachineGames se v současnosti soustředí na dokončení hry Indiana Jones and the Great Circle, která by měla být vydána ještě v průběhu letošního roku. Zároveň je však evidentní, že tento švédský vývojářský tým nezahálí a pracuje i na dalších projektech. Zajímavý vhled do velikosti a rozsahu aktivit studia poskytl insider s přezdívkou Timur222, který upozornil na profil producenta Jeffa Browna. Brown od roku 2016 v MachineGames zastává klíčovou roli a uvádí, že se podílí na vedení týmu, který čítá více než 300 lidí napříč šesti časovými pásmy, a to včetně různých externích spoluprací.

Přestože Brown nezmiňuje konkrétní názvy dalších her, je zřejmé, že studio rozjíždí několik velkých projektů. Spekulace o novém díle série Quake, které se objevily již dříve letos v lednu, naznačují, že by se mohlo jednat o oživení této klasické značky. Taktéž se hovoří o možném pokračování série Wolfenstein, která by navázala na úspěšné díly The New Order a The New Colossus.

Zdá se tedy, že MachineGames má plné ruce práce nejen s Indiana Jones, ale i s dalšími potenciálně velkými hity. Oficiální informace o nových hrách však pravděpodobně budou zveřejněny až po vydání Indiana Jonese.