Nový rozměr dobrodružství v The Witcher 3 díky modifikaci Boat Races

Vydání REDkit moddingových nástrojů otevřelo svět hry The Witcher 3 jako vánoční husu, což vedlo k objevům, jako je rozšířená verze zakončení, ve které Yennefer provádí šokující zradu. Méně příběhově relevantní, ale stále zajímavý je nález moddera MerseyRockoffa, který objevil zvukové a textové soubory pro vystřiženou sérii questů, kde se Geralt mohl zúčastnit závodů lodí, a pustil se do jejich rekonstrukce.

Jak poznamenává MerseyRockoff, „všechny rozhovory, postavy, oznámení a zápisky v deníku, které se objevují v modu, byly původně napsány CDPR, ale znovu vytvořeny a oživeny mnou pomocí REDkit.“ To znamená, že mod Boat Races působí jako plynulé vložení do hry The Witcher 3, s Geraltovými plně namluvenými rozhovory s organizátory závodů a různými měšťany o soutěžním plachtění, stejně jako přehledem relevantních řečí na ulici.

Samotné závody vás postaví před volbu reprezentovat buď Novigrad nebo Redanii, kteří sponzorují soutěže, ve čtyřech turnajích: Novigradská regata, Oxenfurtská regata, Helmsmanův sprint a Rally vraků. Každý z těchto závodů vás provede hořícími dřevěnými kontrolními body, s balíkem peněz a zkušenostními body čekajícími na vítěze. Pro instalaci modu Boat Races je potřeba vložit složku modBoatRaces do podadresáře Mods ve vaší instalaci hry The Witcher 3 a složku dlcBoatRaces do složky DLC vaší instalace. Poté spusťte Script Merger pro kontrolu konfliktů a můžete vyrazit na závody. Pro více informací se podívejte na náš seznam nejlepších modů pro Witcher 3.

Ke stažení zde