Unikátní Přístup k Herní Vývoji: Black State Představuje Novou Vlnu Akčních Her

V nedávné době byl představen oznamovací trailer pro hru Black State, což je singleplayerová akční hra, která slibuje být vizuální i obsahovou lahůdkou. Hra, vytvářená tureckým týmem Motion Blur, má ambici dosáhnout AAA kvality a využívá nejnovější technologie Unreal Engine 5. Zatím je hra vyvíjena pouze pro platformu PC.

Příběh hry Black State se točí kolem bývalého legendárního vojáka, který je povolán k plnění nebezpečné mise. Jeho úkolem je zachránit zajatého vědce a odhalit tajemství za kataklyzmickou událostí, což naznačuje hluboký a zapletený příběh plný nejistoty a nebezpečí. Tento scénář připomíná legendární série Metal Gear, což potvrzují i samotní vývojáři. Inspirace sériemi jako The Last of Us a Uncharted je zřetelná, což slibuje inovace v herních mechanismech a vývoji.

Tým Motion Blur, založený v roce 2004 skupinou studentů, se od svých počátků posunul od vývoje hororových her k ambicióznějším projektům. Black State je jejich nejnovější a zatím nejambicióznější projekt, který byl zahájen před třemi lety, ale jeho koncepční základy jsou staré deset let.