Ponořte se do kriminálního podsvětí Star Wars Outlaws

Nově zveřejněné video od vývojářů ze studia Massive Entertainment nabízí fascinující pohled na svět nadcházející akční adventury Star Wars Outlaws. Ve více než 11 minut dlouhém videu, které představilo magazín IGN, se můžeme podrobně seznámit s nebezpečným světem zločineckých syndikátů, mezi které patří Hutt Cartel, Pyke Syndicate, Crimson Dawn, Ashiga Clan a Zerek Besh.

Hned na začátku videa jsme přivítáni známou postavou Jabba Hutt, který v hře nechybí ani ve své exkluzivní misi Jabba’s Gambit. Tato mise bude k dispozici pouze pro hráče, kteří si hru předobjednají ve zlaté nebo ultimátní edici. Ačkoli se tato informace setkala s určitým rozporem, vývojáři ujistili, že Jabba bude přítomen i ve základní verzi hry, mimo rámec zmíněné exkluzivity.

Star Wars Outlaws slibuje poutavé putování otevřeným světem, kde na každém kroku narazíte na různé zločinecké frakce. Tento nový pohled do světa Star Wars rozšiřuje hranice tradičních příběhů a nabízí hráčům unikátní zážitek plný intrik a dobrodružství.

Hra bude k dispozici od 30. srpna na platformách PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S, což fanouškům série a milovníkům akčních adventur umožní ponořit se do tohoto bohatě vykresleného univerza.