GreedFall 2: Eurojank RPG, na který se těšíme

Ve světě RPG her je GreedFall 2 jedním z nejočekávanějších titulů roku. Navzdory ztrátě studia Piranha Bytes, jež si získalo fanoušky díky sériím jako Gothic a Risen, se hráči mohou těšit na pokračování úspěšného eurojank RPG. První díl GreedFallu, který vyšel v roce 2019, si získal mnoho příznivců díky svému unikátnímu spojení evropské a fantasy estetiky.

Studio Spiders, které stojí za vývojem GreedFallu 2, oznámilo, že hra vstoupí do fáze early access v září. Toto oznámení přichází s velkým očekáváním a nadějí, že nový díl přinese ještě více zážitků a vylepšení oproti prvnímu dílu.

GreedFall 2 slibuje ještě hlubší příběhovou linii, rozšířený svět a propracovanější herní mechaniky. Hráči budou mít možnost objevovat nový kontinent, setkávat se s novými postavami a čelit novým výzvám. Díky tomu, že hra vstupuje do early access, budou mít hráči možnost ovlivnit finální podobu hry svými připomínkami a zpětnou vazbou.

I když ztráta studia Piranha Bytes byla pro mnohé fanoušky zklamáním, GreedFall 2 ukazuje, že eurojank RPG žánr má stále co nabídnout. Kombinace bohatého příběhu, atmosférického světa a originálních herních mechanik dělá z GreedFallu 2 titul, na který se vyplatí těšit.