Nový Pohled na Vývoj BioShock 4: První Screenshot a Tajemná Lokace

V posledních letech studio Cloud Chamber pracuje na vývoji dalšího pokračování oblíbené videoherní série BioShock. Před týdnem jsme vám přinesli zprávu o novém náboru zaměstnanců do studia, což naznačuje značný pokrok v práci na projektu. Nejnovější informace, které pronikly na veřejnost prostřednictvím magazínu MP1st, nám možná poskytují první vizuální náhled na BioShock 4.

Dle dostupných údajů pochází nedávno zveřejněný screenshot z rané verze hry testované studiem již v roce 2021. Na obrázku je vidět nejen zbraň a tajemný zdroj energie, ale i části herního interface. Screenshot je označen jako „Parkside demo“, což je zřejmě pracovní název pro tento nový díl série.

Je důležité zdůraznit, že pravost obrázku nelze s jistotou ověřit, a ani vývojáři ani vydavatelství 2K Games k úniku nezaujali oficiální postoj. Co se týče samotného zasazení příběhu, spekuluje se, že BioShock 4 by mohl mít místo děje na Antarktidě v fiktivním městě Borealis během 60. let 20. století. Navíc se objevují zmínky o možném remaku jednoho z předchozích dílů série, což by mohlo znovu oživit zájem o BioShock mezi staršími i novými hráči.