Unikátní Změny v Betě Black Ops 6 Přinášejí Všem Rovné Podmínky

Po letech, kdy byl první víkend multiplayerové bety Call of Duty vyhrazen pouze pro hráče na PlayStation, přichází výrazná změna. Díky akvizici Activision společností Microsoft se nyní otevírá dveře i pro hráče na ostatních platformách.

Black Ops 6 představí beta testování ve dvou víkendových sezeních bez rozdílu mezi platformami. První víkend, který začíná 30. srpna, je přístupný všem, kteří si hru předobjednali, a také předplatitelům Game Passu na PC nebo konzolích. Druhý víkend od 6. do 9. září bude otevřen pro všechny zájemce. Hráči se mohou těšit na nové mapy od studia Treyarch, možnost stavby vlastních výbav a prozkoumání různých herních režimů.

Zajímavým bonusem pro ty, kteří si objednali Vault Edition, je přístup k čtyřem operátorům z balíčku Hunters vs. Hunted a pěti zbraním z kolekce Masterclass.

V pozvánce na beta testování je však drobná nejasnost ohledně požadavků na předplatné Game Passu, která by mohla znepokojit majitele PlayStation konzolí. Activision již byl kontaktován pro upřesnění těchto informací.