Generozita vývojářského studia Warhorse: Zdarma Kingdom Come: Deliverance 2 pro vybrané backery

Vývojářské studio Warhorse ukazuje svou vděčnost fanouškům, kteří podpořili projekt na platformě Kickstarter. Někteří z těch, kteří přispěli vyšší částkou na vývoj prvního dílu hry Kingdom Come: Deliverance, obdrží nadcházející díl – Kingdom Come: Deliverance 2 – úplně zdarma. O této štědré nabídce informoval jako první magazín PCGamesN, který cituje jednoho z backerů. Tento šťastlivec obdržel od studia Warhorse e-mail, v němž byl vyzván k výběru preferované herní platformy. Po zvolení platformy a vydání hry mu bude zaslán digitální klíč pro aktivaci.

Tobias Stolz-Zwilling, PR manažer studia Warhorse, potvrdil, že tato nabídka se týká backerů, kteří přispěli na úrovni Duke a vyšší. Tyto úrovně zahrnují i další významné tiery jako King, Emperor, Wenzel de Faule, Pope, Illuminatus a Saint. Naopak majitelé nižších tierů se nedočkají podobné výhody.

Kingdom Come: Deliverance 2 má být vydán v průběhu letošního roku na PC (Steam) a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. I přes to, že plánované rozdělení původní hry na tři akty bylo v průběhu vývoje opuštěno, Warhorse si váží svých fanoušků a snaží se jim vrátit jejich podporu skrze exkluzivní nabídky.