Nová aktualizace Helldivers 2 přináší větší výzvy a bohatší odměny

Vývojářské studio Arrowhead Game právě odhalilo novou aktualizaci pro svou populární kooperativní akci Helldivers 2. Tento chystaný update, nazvaný Escalation of Freedom, je naplánován na vydání 8. srpna a slibuje být dosud největším rozšířením této hry.

Jednou z nejzajímavějších novinek je zavedení nové, zatím nejtěžší úrovně obtížnosti – CR 10: Super Helldive. Tato úroveň přinese hráčům nejnáročnější souboje a zároveň nejhodnotnější odměny. Díky ní se hra stane ještě více výzvou pro ty, kteří hledají opravdové adrenalinové zážitky.

Větší variabilita misí je dalším významným vylepšením. Hráči se mohou těšit na nové cíle a větší, lépe chráněné nepřátelské základny, které budou vyžadovat promyšlenější strategie a koordinaci.

V aktualizaci se také objeví nové typy nepřátel. Impaler z prvního Helldivers se vrací a bude doprovázen dalšími Terminidy, jako jsou Spore Charger a Alpha Commander. Nezanedbatelné jsou i změny mezi Automatony, kde novinkou je Rocket Tank, který zřejmě přidá další vrstvu taktické hloubky do bojů.

Zvláštní pozornost zaslouží i nová bažinatá oblast, kde se hráči budou muset vyrovnat s mlhou a divokou flórou, což přidává nové prvky do bojového prostředí.

Tento rozšířený obsah nejenže zvýší obtížnost, ale i rozšíří možnosti hry, čímž Helldivers 2 upevní své postavení jako jedna z předních kooperativních akčních her na trhu.