Farming Simulator 25: Nové výzvy v podobě extrémního počasí a mláďat

Farming Simulator 25 se konečně představuje v plné parádě. Na akci GamesCom vývojáři z GIANTS Software přinesli spoustu novinek, včetně detailů, traileru, obrázků a možnosti vyzkoušet si novou farmářskou hru přímo na výstavišti. Prezentace zahrnovala i exkluzivní ukázky pro novináře v biznis zóně.

Jedny z nejdůležitějších novinek jsou bezpochyby změny počasí a přidání mláďat zvířat. Když se nad farmou objeví černé mraky, může to signalizovat příchod krupobití, proti kterému je potřeba rychle chránit balíky sena. Extrémní počasí může v podobě silné bouře doprovázené tornádem zničit velkou část úrody, což významně ovlivní hospodářské výsledky hráče. Naštěstí vývojáři nabízejí možnost vypnutí funkce ničení plodin živly přírody, což umožní hráčům vyhnout se nejhorším dopadům katastrof.

Mezi nová zvířata byly přidány byvoli a kozy, které produkuje unikátní druhy mléka použitelného pro výrobu nových typů sýrů. Zvířecí mláďata přinášejí nejen roztomilý vizuální prvek, ale i realističtější zážitek z farmáření. Mladá zvířata se učí chodit a následovat svou matku, což hráči mohou pozorovat až do jejich dospělosti, kdy se stávají plnohodnotnými hospodářskými zvířaty.

Farming Simulator 25 bude dostupný na PC, Xbox i PlayStation již 12. listopadu 2024. Informace o lokalizaci do češtiny najdete na karte hry.