MAFIA: Domovina – Nový Hráč na Scéně Videoher

Představujeme novinku ve světě videoher – MAFIA: The Old Country, která byla nedávno oznámena pod novým českým názvem MAFIA: Domovina. Tato hra nás zavede do brutálního světa sicilského podsvětí na začátku 20. století, kde se hráč stane součástí drsných mafiánských kruhů bojujících o přežití.

Hlavním lákadlem je, že hra vychází ve vysokém vizuálním standardu díky Unreal Engine 5, což zajišťuje úchvatné vizuální zážitky. Prvé zveřejněné obrázky z hry ukazují, jak působivě může nová Mafia vypadat.

Velkým překvapením pro české a slovenské fanoušky je, že hra vyjde kompletně v češtině, což zahrnuje jak titulky, tak i profesionální dabing. MAFIA: Domovina tak bude jednou z mála her, které nabídnou plný český jazykový support na všech herních platformách.

Zahraniční fanoušci nezůstanou ošizeni, hra nabídne celkem 14 jazykových verzí, z nichž šest bude dabovaných včetně angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny a ruštiny. Zbytek jazyků bude disponovat pouze titulky, což dělá z MAFIA: Domovina opravdu globální záležitost.

Hra slibuje autentický a realistický příběh plný akčních scén a dialogů, který by měl oslovit nejen fanoušky gangsterských epopéj, ale i širší gamingovou komunitu.