Česká lokalizace adventury Nobody Wants to Die: Novinka pro fanoušky kyberpunku

V poslední době česká komunita herních fanoušků získala nový důvod k radosti. Skupina Herní překlady, známá svými fanouškovskými překlady, právě vydala českou lokalizaci pro kyberpunkovou adventuru Nobody Wants to Die. Tato hra, která přišla na trh v červenci tohoto roku, je dílem polského studia Critical Hit Games a byla vyvinuta ve spolupráci s vydavatelstvím Plaion.

Nobody Wants to Die se těší veskrze pozitivnímu přijetí, což potvrzuje hodnocení 85 % na platformě Steam a známka 7/10 v naší redakční recenzi. Tento originální příběh kombinuje prvek detektivky s temným kyberpunkovým prostředím, čímž poskytuje hráčům unikátní zážitek.

Pro ty, kteří preferují hraní ve svém rodném jazyce, je tu skvělá zpráva. Českou lokalizaci, za kterou stojí osvědčený překladatel s přezdívkou Mayki, si můžete bezplatně stáhnout na webu Herních překladů. Tento krok umožňuje širší přístupnost hry a podporuje českou herní komunitu v jejich jazykových preferencích.

Hra Nobody Wants to Die nabízí nejen poutavý příběh, ale také bohatou grafiku a atmosféru, která je pro kyberpunk typická. Díky úsilí Herních překladů můžete nyní tuto dobrodružství prozkoumat plně v češtině.

Čeština ke stažení zde