Návrat Tony Hawk’s Pro Skater: Tony Hawk naznačuje nové projekty s Activision

Activision v průběhu let učinil mnoho špatných rozhodnutí, ale sloučení studia Vicarious Visions s Blizzardem a zrušení plánů na budoucí remaky Tony Hawk’s Pro Skater patří mezi ty nejbolestivější pro fanoušky.

Nicméně se zdá, že existuje naděje. Tony Hawk sám naznačuje, že série není tak mrtvá, jak se může zdát. V rozhovoru s Mythical Kitchen (přes Kotaku) – mezi sousty obrovského čínského kuřecího salátu – Hawk prozradil, že byl nedávno opět v kontaktu s Activision. A co víc, něco se chystá.

„Přál bych si, abych vám mohl říct více,“ řekl Hawk, „ale mohu vám říct, že jsem znovu mluvil s Activision, což je neuvěřitelně vzrušující. Pracujeme na něčem. To je poprvé, co to říkám veřejně.“ Bohužel a předvídatelně, to je zatím vše, co může prozradit. Nicméně věří, že konečný produkt bude „něco, co fanoušci skutečně ocení.“

Pravděpodobně se tedy můžeme těšit na to, že remaky THPS 3 + 4 jsou opět na stole, zvláště nyní, když je Activision bezpečně pod křídly Microsoftu. A fanoušci by to rozhodně ocenili.

H