Towerborne: Žánrový koktejl plný akce

Towerborne – hra, která vám zamotá hlavu. V dnešní době, kdy trh her praská ve švech od obrovského množství různorodých titulů, přichází Towerborne jako svěží vítr. Tato hra je skutečně unikátní, protože se nebojí půjčovat si různé herní prvky a mechaniky, aby vytvořila něco opravdu speciálního a nezařaditelného.

Hlavní kouzlo Towerborne spočívá ve směsici žánrů. Zdánlivě klidný a klasický beat ‚em up se rychle mění v dynamický zážitek, když si vyberete jednu z čtyř hratelných tříd. Jestliže jste fanouškem přímých soubojů, rockbreaker s jeho pěstním stylem boje vás určitě osloví. Na druhou stranu, milovníci rychlé a agilní akce si zamilují postavu s double jumpem a dvojicí dýk. Nechybí ani více obranně zaměřený sentinel s mečem a štítem ani devastující pyroclast.

Herní svět Towerborne je plný překvapení a výzev, které testují vaše rozhodovací schopnosti i obratnost ve hře. Každá třída nabízí jiný způsob, jak překonat výzvy a progresivní systém dovedností znamená, že čím více hrajete, tím silnější se stáváte.