Sam Fisher a jeho návrat v animovaném seriálu Splinter Cell: Deathwatch na Netflixu

Legendární špion Sam Fisher se vrací na scénu, tentokrát v animovaném seriálu na platformě Netflix. Splinter Cell: Deathwatch je zbrusu nová kapitola v dlouho očekávané sérii, která se tentokrát ubírá směrem k moderním taktikám hybridní války. Fisher, důležitý člen tajné organizace Fourth Echelon, bude čelit duchům své minulosti, což naznačuje návrat některých klíčových postav, jako je Douglas Shetland, známý záporák z Splinter Cell: Pandora Tomorrow.

Fisherův charakter bude oživen hlasem Liev Schreiber, známého z filmu X-Men: Origins a seriálu Ray Donovan, což slibuje, že jeho postava bude mít stejně silný vliv jako ve hrách. Tento seriál nabídne nejen akci a napětí, ale také hlubší pohled do Fisherovy komplikované minulosti.

Kvalita seriálu je zajištěna díky spolupráci s Ubisoft a produkčními studii Sun Creature a Fost. Režie se ujmou Guillaume Dousse a Félicien Comet-Daage s Derekem Kolstadem, scenáristou prvních tří dílů Johna Wicka, což slibuje vynikající vyprávění a vizuální zpracování.

Vedle Splinter Cell: Deathwatch chystá Netflix řadu dalších adaptací, včetně anime podle Devil May Cry, druhou a závěrečnou řadu Arcane, a pokračování Castlevanie: Nocturne. Fanoušci herních adaptací mají na co se těšit.