Remake Little Big Adventure: Nové dobrodružství Twinsena!

Little Big Adventure: Twinsen’s Quest je návratem k legendární akční adventuře, která letos slaví třicet let od svého původního vydání. Příběh se točí kolem Twinsena, který čelí tyranii zlého doktora FunFrocka. Původní hra od Adeline Software se dočkala velké popularity a v roce 2015 vyšel remaster prvního a druhého dílu. Na rok 2023 je naplánovaný kompletní remake této klasiky, který má být vydán již v listopadu.

Studio 2.21, za kterým stojí Didier Chanfray, jeden z původních tvůrců, oznámilo, že nejen obnoví staré díly, ale přinese i zcela nové pokračování. Nový podtitul „Twinsen’s Quest“ má pomoci odlišit hru od série LittleBigPlanet. Remake bude postaven na zcela novém enginu a nabídne modernizovanou grafiku, přepracovaný svět a vylepšené ovládání. Hráči se mohou těšit na nový soundtrack od Philippa Vacheyho, který složil hudbu i pro původní hry.

Little Big Adventure: Twinsen’s Quest vyjde 14. listopadu v digitální podobě pro PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a Switch. Fyzické edice budou dostupné na PS5 a Switch, a to 5. prosince.