Nová čeština pro RPG Black Myth: Wukong nyní ke stažení!

Akční RPG Black Myth: Wukong přináší nový rozměr herního zážitku, a to díky svému originálnímu příběhu a vysoké úrovni audiovizuálního zpracování. Tato hra se rychle stala jedním z nejzajímavějších titulů roku, což dokládají i výborné prodeje a pozitivní ohlasy od hráčů i kritiků.

Pro české hráče je nyní k dispozici novinka – česká lokalizace, která umožňuje ještě hlubší ponoření se do děje bez bariéry jazyka. Tuto lokalizaci pro PC verzi připravil tým Herní překlady vedený překladatelem Luc2as. Čeština je dostupná ke stažení zdarma na oficiálních stránkách skupiny, což je skvělá zpráva pro všechny, kteří preferují hraní v rodném jazyce.

Black Myth: Wukong si vysloužil ve recenzi skóre 8/10 s komentářem, že jde o „Čínský debut ve velkém stylu.“ Hra nabízí kvalitní akční RPG zážitek, který zaujme od prvních minut hraní. Kladné stránky jako je zábavná hratelnost a excelentní audiovizuální stránka jsou doprovázeny technickými nedostatky a nekonzistentním level designem. Příběh může být pro západní hráče občas těžko pochopitelný, což může některé z nich odradit.

Nicméně, pokud hledáte hru, která vás vtáhne do světa plného dobrodružství a nových výzev, Black Myth: Wukong je rozhodně stojí za vyzkoušení, zvláště nyní, kdy je dostupná i v češtině.

Čeština ke stažení