Microsoft Flight Simulator 2024: Revoluce ve světě simulace létání

Microsoft Flight Simulator 2024 slibuje další revoluční posun v simulaci létání. Vývojáři z francouzského studia Asobo jsou na prahu dokončení příprav na vydání nového dílu oblíbené série. Tento nový přírůstek se odvážně snaží navázat na úspěch svého předchůdce z roku 2020, který v oblasti technologie a grafiky stanovil nové standardy.

Novinka pro rok 2024 přináší nejenom vylepšenou grafiku, ale také rozšířený výběr letadel. Kromě tradičních strojů se hráči mohou těšit na helikoptéry, větroně a dokonce i vzducholodě. Dvojice nedávno zveřejněných videí naznačuje, že rozdíly mezi starým a novým dílem jsou výrazné, a že nový Flight Simulator bude skutečně vizuální lahůdkou.

Microsoft Flight Simulator 2024 má premiéru stanovenou na 19. listopadu a bude dostupný na PC přes Steam, konzoli Xbox Series X/S, a také pro předplatitele Xbox/PC Game Pass. Tento titul nepochybně potěší všechny nadšence do virtuálního létání, kteří se nemohou dočkat, až si vyzkouší nejnovější přírůstek do této technologicky pokročilé série.