Modifikace Stealthrunner: Přináší dokonalost do světa tichosti v Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je známý svou rozsáhlou a pestrou paletou možností, jak prozkoumat a absolvovat hru. I přesto, že hra sama o sobě nabízí bezpočet možností, komunita nadšenců a modderů se neustále snaží přinášet nové zážitky, alternativy a vylepšení stávajících herních prvků.

Jedním z takových příkladů je modifikace Stealthrunner, která se zaměřuje na tichost a nabízí hráčům nové možnosti, jak se stát mistrem tajného působení ve světě Night City.

Co přináší modifikace Stealthrunner?

Stealthrunner je mód, který se soustředí na stealth hratelnost a přináší hráčům nové předměty a vylepšení, které jim usnadní pohyb ve stínech, unikání pohledům nepřátel a tiché eliminace. Díky tomuto módu mohou hráči:

  1. Získat nové předměty a vylepšení: Stealthrunner rozšiřuje paletu dostupných předmětů a vylepšení, která hráčům umožní lepší vybavení na jejich cestě za mistrovstvím v tichosti.
  2. Vylepšovat tělesné úpravy: Hráči mohou získat nové tělesné úpravy, jako například neviditelnost, která jim umožní lépe se vyhýbat detekci a nechat nepřátele v nevědomosti o své přítomnosti.
  3. Vykrádat kapsy: Stealthrunner zavádí i nový herní prvek – vykrádání kapes. Díky němu si hráči mohou užít řadu zábavných momentů, když se pokusí nepozorovaně okrádat své nepřátele.
Proč si Stealthrunner zaslouží pozornost?

Modifikace Stealthrunner posouvá hranice stealth hratelnosti v Cyberpunk 2077 na zcela novou úroveň. Hráči, kteří mají rádi tiché přístupy a chtějí se cítit jako mistři špionáže a tajného působení, si jistě přijdou na své. Modifikace je navíc vytvořena komunitou nadšenců a je pravidelně aktualizována

Modifikaci si stáhnete zde