Patch pro Cyberpunk 2077 zvyšuje výkon grafických karet Intel Arc o více než 70 % díky škálování XeSS

Intel a CD Projekt RED slyšeli vaše přání a v reakci na vaše nadšení pro Cyberpunk 2077 zvýšili výkon svých grafických karet Arc o více než 70 % pomocí nového patche, který podporuje technologii škálování XeSS od společnosti Intel. Nový patch pro Cyberpunk 2077 zvyšuje výkon grafických karet Intel Arc až na 67 fps v rozlišení 1080p s ultra detaily a zapnutým středním ray tracingem.

Škálování XeSS má dva režimy a výkon v režimu výkonu je lepší než u konkurenční technologie FSR od AMD, která spoléhá na generické instrukce a může běžet na jakémkoli moderním GPU. XeSS se však lépe osvědčuje při vyšších cílových rozlišeních, jako je 4K. I přesto je však vítané, že se grafickým procesorům Intel Arc dostává takovéto lásky a každé malé vylepšení posouvá Intel o krok blíže k tomu, aby se mohl rovnocenně postavit konkurenci od AMD a Nvidia.

Co je škálování XeSS od společnosti Intel?

XeSS je technologie škálování obrazu, která používá jádra umělé inteligence v grafických procesorech Intel Arc, aby urychlila proces škálování.

Jaký výkon můžeme očekávat od škálování XeSS v Cyberpunku 2077?

Nový patch pro Cyberpunk 2077 zvyšuje výkon grafických karet Intel Arc až na 67 fps v rozlišení 1080p s ultra detaily a zapnutým středním ray tracingem.

Jak se škálování XeSS porovnává s konkurenčními technologiemi, jako jsou FSR od AMD a DLSS od Nvidie?

XeSS se obecně lépe osvědčuje při vyšších cílových rozlišeních, jako je 4K. V režimu výkonu má XeSS lepší výkon než konkurenční technologie FSR od AMD, která spoléhá na generické instrukce a může běžet na jakémkoli moderním GPU.